Reparatie & Onderhoud

Reparatie & onderhoud van aanhangwagens

Onze ruime werkplaats in Horst – centraal gelegen tussen Venray en Venlo in Noord-Limburg – is gemakkelijk bereikbaar via afrit 11 (Horst) aan de snelweg A73. Alle geavanceerde apparatuur is aanwezig. Zo kunnen wij een snelle check-up uitvoeren, maar ook direct starten met grote reparaties of onderhoudsbeurten aan uw aanhanger. Door onze grote brug in de werkplaats kunnen wij met alle trailers uit de voeten.

Voor al het kleine of grote onderhoud bent u bij ons aan het juiste adres, zowel voor een geremde als ongeremde aanhangwagen. Onze ervaren onderhoudsmonteurs hebben de beschikking over alle benodigde apparatuur én tevens de mogelijkheid alle gangbare onderdelen uit het magazijn te kunnen gebruiken.

 

Wij geven u vooraf altijd een schatting van de te maken kosten. Daarnaast zal er altijd overleg met u gepleegd worden bij het vervangen van onderdelen aan uw aanhangwagen. Indien u meerdere onderdelen wilt laten vervangen, kunnen wij u altijd een passende offerte doen toekomen. Het onderhoud van aanhangwagen en trailer is bij ons in goede handen. Voor meer informatie en een vrijblijvende afspraak, kunt u contact opnemen middels de onderstaande knop. Wij staan u graag te woord per telefoon of tijdens een bezoek aan onze werkplaats.

Contact opnemen

077-7600784

Locatie

Energiestraat 9
5961 PT Horst aan de Maas

Email

info@aanhangwagen-service.nl

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag:  08:00 tot 17:00 uur (buiten deze tijden telefonisch bereikbaar)
Zaterdag: op afspraak
Zomersluiting: 08-08-2022 t/m 21-08-2022

Stuur een bericht