Onderdelen

Onderdelen voor aanhangwagens

De eerste jaren na aanschaf van een nieuwe aanhanger hoeft u geen grote problemen te verwachten. De merken die wij verkopen hanteren een hoge standaard in materiaalkeuze, waardoor u verzekerd bent van een hoogwaardig product met een lange levensduur. Intensief en veelvuldig gebruik zullen deze periode natuurlijk verkorten. Slijtagegevoelige onderdelen als banden, kabels en veringen zullen daarom altijd op deugdelijkheid moeten worden gecontroleerd. Aanhangwagen-Service beschikt over een uitgebreid aanbod aan gangbare onderdelen, meestal direct op voorraad.

Wij maken alleen gebruik van de beste merken, waaronder Knott, Alko, Aspock en BPW.

Daarnaast hebben wij een uitgebreid assortiment aan nieuwe banden, direct leverbaar en gemonteerd.

Buiten een uitgebreid assortiment aan vervangende onderdelen, hebben wij ook de beschikking over een breed assortiment aan accessoires en extra opties voor uw aanhanger. Denk hierbij aan een loofrekken, huiven, reservebanden, oprijplaten, schokdempersets, sloten en netten.

Voor actuele prijzen en mogelijkheden kunt u met ons contact opnemen middels onderstaande formulier. Wij nodigen u graag uit voor een kop koffie of thee om de mogelijkheden te bespreken. Daarnaast bieden wij u altijd een goede prijs!

Contact opnemen

077-7600784

Locatie

Energiestraat 9
5961 PT Horst aan de Maas

Email

info@aanhangwagen-service.nl

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag:  08:00 tot 17:00 uur (buiten deze tijden telefonisch bereikbaar)
Zaterdag: op afspraak
Zomersluiting: 08-08-2022 t/m 21-08-2022

Stuur een bericht