Verkoop

   Vlemmix aanhangwagens

Aanhangwagens van Vlemmix

Het merk Vlemmix is inmiddels al meer dan 10 jaar op de markt. In 2006 is Vlemmix aanhangwagens gestart met het fabriceren van aanhangwagens en boottrailers. Een Vlemmix aanhanger staat voor een robuuste en betrouwbare aanhangwagen voor een scherpe prijs. De grote productie van een aantal basismodellen – waarbij de klant kan kiezen uit een groot aantal opties ter uitbreiding – zorgt voor een efficiënte bedrijfsvoering en altijd een scherpe prijs.

Hoewel Vlemmix – mede door de grote export – veel boottrailers verkoopt, hebben zij een veel breder assortiment. Zo kunt u ook voor plateauwagens, kippers, autotransporters en machinetransporters een prima keuze maken. De aanhangwagens zijn inmiddels te verkrijgen bij meer dan 100 verkooppunten, waaronder in Nederland, Midden Europa en Scandinavië. Daarnaast beschikken alle aanhangwagens natuurlijk over Europese goedkeuring.

Bij Aanhangwagen-Service voorzien wij u van passend advies en een goede prijs voor een Vlemmix aanhanger.

Bezoek de website van Vlemmix voor meer informatie over het merk, modellen en de actuele marktprijzen. Let op! Aanhangwagen-Service heeft voor u altijd een goede prijs. Informeer naar de mogelijkheden.

Benieuwd naar de rest van ons assortiment?

Wij leveren ook nog andere merken vanuit ons dealernetwerk,
zoals:

Contact opnemen

077-7600784

Locatie

Energiestraat 9
5961 PT Horst aan de Maas

Email

info@aanhangwagen-service.nl

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag:  08:00 tot 17:00 uur (buiten deze tijden telefonisch bereikbaar)
Zaterdag: op afspraak

Stuur een bericht