Vlemmix Aanhangwagens

 

Vlemmix Aanhangwagens bij Van Giersbergen Aanhangwagen-Service

Het merk Vlemmix is inmiddels al meer dan 10 jaar op de markt. In 2006 is Vlemmix aanhangwagens gestart met het fabriceren van aanhangwagens en boottrailers. Een Vlemmix aanhanger staat voor een robuuste en betrouwbare aanhangwagen voor een scherpe prijs. De grote productie van een aantal basismodellen – waarbij de klant kan kiezen uit een groot aantal opties ter uitbreiding – zorgt voor een efficiënte bedrijfsvoering en altijd een scherpe prijs.
Hoewel Vlemmix – mede door de grote export – veel boottrailers verkoopt, hebben zij een veel breder assortiment. Zo kunt u ook voor plateauwagens, kippers, autotransporters en machinetransporters een prima keuze maken. De aanhangwagens zijn inmiddels te verkrijgen bij meer dan 100 verkooppunten, waaronder in Nederland, Midden Europa en Scandinavië. Daarnaast beschikken alle aanhangwagens natuurlijk over Europese goedkeuring.
Bij Aanhangwagen-Service voorzien wij u van passend advies en een goede prijs voor een Vlemmix aanhanger.

Wilt u meer weten over de voordelen van een Vlemmix aanhangwagen?

Klik hier voor een afspraak

5 jaar garantie

Omdat Vlemmix aanhangwagens verzekerd is van zijn eigen kwaliteit, heeft u standaard 5 jaar garantie op het volbad warm gegalvaniseerd chassis.

Goede prijs-kwaliteit

Door efficiënte productie en goede inkoop, kan altijd een scherpe prijs worden geboden voor een Vlemmix Aanhangwagen.

100+ verkoop- en servicepunten

Een grote dekking van verkoop- en servicepunten garandeert een top-trailer met een top-service! Laat u door ons verrassen!

Ook benieuwd naar de veelzijdigheid en goede prijzen van een Vlemmix trailer?

Neem contact op voor de mogelijkheden!