Syma Aanhangwagens

 

Syma Aanhangwagens bij Van Giersbergen Aanhangwagen-Service

Niets is te gek bij Syma aanhangwagenbouw, Kunt u uw keuze niet maken uit het uitgebreide aanbod aan trailers, dan zorgt Syma voor een oplossing op maat, afgestemd op uw wensen, doel en budget. Syma is door de jaren heen uitgegroeid tot een van de grotere aanhangwagenbouwers in België. De uitstekende service en goede prijs-kwaliteitsverhouding dragen hier een flinke steen aan bij.
De mogelijkheden bij Syma zijn eindeloos. Zo kunt u kiezen uit enkelassers, dubbelassers, motoraanhangwagens, auto- en machinetransporters, gesloten aanhangwagens, kippers en ga zo maar verder. Voor het complete assortiment kunt u kijken op www.syma.be.
Aanhangwagen Service is de enige officiële Syma dealer van Nederland, dus bij ons altijd aan het juiste adres voor goed advies en top-service!

Wij nemen u graag mee in de wereld van Syma Aanhangwagenbouw

Klik hier voor een afspraak

Divers assortiment

Syma Aanhangwagens zijn er werkelijk in alle soorten en maten, voor alle toepassingen en oplossingen. Ontdek ‘t zelf en bel ons voor een afspraak!

Maatwerk

Als u niet kunt slagen met een keuze uit het ruime assortiment, dan maakt Syma voor u de trailer op maat. Alles kan!

Oerdegelijke trailers

Alle Syma Aanhangwagens zijn uitgerust met hoogwaardige onderdelen. Alleen het beste is goed genoeg. Ontdek zelf waar Syma voor staat!

Als enige officieel Syma-dealer in Nederland laten wij u graag de mogelijkheden zien!

Neem contact op voor de mogelijkheden!