Verkoop

   Saris aanhangwagens

Aanhangwagens van Saris

Saris is inmiddels een begrip in de wereld van het trailer-transport. Een oer-Hollands bedrijf, opgericht in 1959, nu uitgegroeid tot een internationale speler op de particuliere én de zakelijke markt. Met een breed scala aan opties en accessoires zijn alle aanhangers volledig naar wens in te richten en uit te breiden. Dit maakt een Saris aanhangwagen een complete alleskunner voor de hobbyist maar ook voor erg intensief gebruik.

Daarnaast heeft u met een Saris Aanhangwagen ook een kwalitatief top-product in houden. Door alleen gebruik te maken van de beste materialen, is duurzaamheid gegarrendeerd. Daarnaast voldoen alle aanhangwagens aan de strenge Europese keurnormen, inclusief de ISO-9001. Zo heeft u altijd een aanhanger die voldoet aan alle richtlijnen, waardoor ook u stevig in uw schoenen staat bij elke klus.

Bezoek de website van Saris voor meer informatie over het merk, modellen en de actuele marktprijzen. Let op! Aanhangwagen-Service heeft voor u altijd een goede prijs. Informeer naar de mogelijkheden.

Benieuwd naar de rest van ons assortiment?

Wij leveren ook nog andere merken vanuit ons dealernetwerk,
zoals:

Contact opnemen

077-7600784

Locatie

Energiestraat 9
5961 PT Horst aan de Maas

Email

info@aanhangwagen-service.nl

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag:  08:00 tot 17:00 uur (buiten deze tijden telefonisch bereikbaar)
Zaterdag: op afspraak
Zomersluiting: 08-08-2022 t/m 21-08-2022

Stuur een bericht