Nieuwe aanhangwagen

Bent u op zoek naar een nieuwe aanhangwagen? Bij Van Giersbergens Aanhanger Service bent u aan het juiste adres. Wij hebben alles voor uw aanhangwagen. Van verkoop en onderhoud tot reparatie en keuring, alles hebben wij onder één dak.

Showroom

In onze showroom treft u een groot aantal verschillende nieuwe aanhangwagens van verschillende gerenommeerde merken. Onder het genot van een kopje koffie adviseren wij u graag over de verschillende modellen, specificaties en mogelijkheden. De merken die wij voeren zijn Syma, Saris, Anssems, Hulco en Vlemmix. Dit zijn kwaliteitsmerken waar wij volledig achter staan en waar we u volledig over kunnen adviseren. We garanderen dan ook een scherpe prijs. Is een model niet op voorraad in onze showroom? Ook dat is geen probleem. Door onze goede band met onze leveranciers kunnen wij zeer snel leveren. Van deze merken kunnen wij alle modellen leveren. Kijkt u dus ook gerust rond op de websites van deze merken.

Advies

Wilt u wel een nieuwe aanhangwagen maar weet u niet precies welke? Of zoekt u juist een specifiek model? Vraag het ons gerust. Wij adviseren u graag bij uw keuze. Neem dan contact met ons op. U kunt op onze website het contactformulier invullen met daarin uw vraag en gegevens. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen of een e-mail sturen. U vindt onze contactgegevens op onze website. Wilt u op de hoogte blijven van ons laatste nieuws en acties? Volg ons dan op Facebook.

Contact

Energiestraat 9, 5961 PT Horst

077-7600784
06-51273200
info@aanhangwagen-service.nl