Keuringen

Keuren van aanhangwagens

Bij Aanhangwagen-service willen we maar één ding, een klant die zorgeloos gebruik kan maken van zijn aanhanger of trailer. Ons lidmaatschap van de RAI Vereniging én het Eigen Keurmeester-certificaat onderstrepen onze passie voor kwaliteit en streven naar het beste. 

Vrijwaren en tenaamstellen van aanhangwagens

Wij zijn vanuit de RDW bevoegd om aanhangers te vrijwaren, een handelaarskenteken te voeren en wij mogen aanhangwagens tenaamstellen. Zo kunt u bij ons direct uw oude aanhangwagen vrijwaren en uw nieuw gekochte aanhangwagen laten tenaamstellen. Voor u wel zo gemakkelijk. 

Periodieke keuring aanhangwagen en trailer

Voor veel ondernemers zijn de transportmiddelen enorm belangrijk. Deze worden vaak intensief gebruikt en hiermee worden klanten bezocht en geholpen. Uw opdrachtgevers stellen steeds vaker eigen aan veiligheid, let hier dus goed op! Het kan best zo zijn dat u vanuit de VCA (Veiligheid Certificaat voor Aannemers) verplicht bent om uw aanhanger of trailer jaarlijks te laten keuren. Aanhangwagen-Service kan dit jaarlijks voor u verzorgen.

Een grondige inspectie kunnen wij verzorgen, hierbij lopen wij onder andere de banden, schokdempers, remmen, lagers, chassis, koppeling, vering en verlichting na. Zo bent u verzekerd van een deugdelijk middel waar u op kunt vertrouwen, maar ook stelt u de veiligheid van uw klant en medewerkers centraal.

 

Bekeuring voor de technische staat van uw aanhangwagen?

Dit kunt u voorkomen! Hoewel er door de Nederlandse wet geen eisen worden gesteld voor het keuren van aanhangwagens tot 3500kg, bent u wel verplicht te werken met deugdelijk materiaal. Aanhangwagens en trailers met een bruto laadvermogen van meer dan 3500kg moeten wel jaarlijks gekeurd worden. Informeer bij ons naar de mogelijkheden om ook uw transportmiddelen te voorzien van een certificaat.

Contact opnemen

077-7600784

Locatie

Energiestraat 9
5961 PT Horst aan de Maas

Email

info@aanhangwagen-service.nl

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag:  08:00 tot 17:00 uur (buiten deze tijden telefonisch bereikbaar)
Zaterdag: op afspraak

Stuur een bericht