Keuring aanhanger

Ook voor de keuring van uw aanhanger kunt u terecht bij Van Giersbergen Aanhanger Service.  Het kan zijn dat u vanuit uw VCA (Veiligheids Certificaat voor Aannemers) verplicht bent om uw aanhanger of trailer jaarlijks te laten keuren. Van Giersbergen Aanhanger Service kan de jaarlijkse keuring van uw aanhanger voor u verzorgen. Tijdens deze inspectie lopen we onder andere voor u de banden, remmen, schokdempers, lagers, chassis, koppeling, vering en verlichting na. Zo bent u verzekerd van een goed onderhouden aanhangwagen en laat u ook blijken dat u de veiligheid van uw klanten en medewerkers centraal stelt.

Bekeuring

Aanhangers met een bruto laadvermogen van meer dan 3500 kg moeten jaarlijks gekeurd worden. Onder de 3500 kg is dit niet verplicht maar u bent wel verplicht om te zorgen voor deugdelijk materiaal. U kunt dus bekeurd worden voor de technische staat van uw aanhangwagen.

Keurmerken en certificaten

Van Giersbergen Aanhanger Service is lid van FOCWA en Carrosserie.nl en beschikt over het Eigen Keurmeester certificaat. We zijn RDW Erkend en bevoegd om aanhangers te vrijwaren, een handelaarskenteken te voeren en de tenaamstelling te regelen. Koopt u bij ons een aanhangwagen dat kunnen wij deze direct tenaamstellen en eventueel uw oude vrijwaren.

Wilt u meer informatie over de keuring van uw aanhanger of wilt u een afspraak maken? neem dan contact met ons op. U kunt op onze website het contactformulier invullen met daarin uw vraag en gegevens. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen of een e-mail sturen.

Contact

Energiestraat 9, 5961 PT Horst

077-7600784
06-51273200
info@aanhangwagen-service.nl