Verkoop

   Ifor Williams Trailers

Aanhangwagens van Ifor Williams Trailers

De Britse marktleider in het vervaardigen van trailers, Ifor Williams Trailers Ltd., werd opgericht in 1958 en heeft tot op heden over de 600.000 trailers op de markt gebracht. De brede productwaaier bevat met zijn veetrailers, paardentrailers, algemeen gebruik en platformtrailers, diepladers, gesloten trailers, … meer dan 1000 varianten.

Van bouwvakkers tot boomchirurgen, allen maken ze gebruik van de platformtrailers, kippers en diepladers van Ifor Williams Trailers. De cartransporters zijn zeer geliefd bij rallyrijders, depannagebedrijven en oldtimer-liefhebbers terwijl de boxvans meer en meer populariteit winnen bij o.a. busbedrijven, schrijnwerkers enz.

De landbouwers blijven trouw aan de betrouwbaarheid en duurzaamheid van de Ifor Williams veetrailers en quadtrailers. En last-but-not-least, paardenliefhebbers zijn enthousiast over de manier waarmee ze hun trouwe viervoeters veilig kunnen transporteren met de Ifor Williams paardentrailers.

Bezoek de website van Ifor Williams Trailers voor meer informatie over het merk, modellen en de actuele marktprijzen. Let op! Aanhangwagen-Service heeft voor u altijd een goede prijs. Informeer naar de mogelijkheden.

Benieuwd naar de rest van ons assortiment?

Wij leveren ook nog andere merken vanuit ons dealernetwerk,
zoals:

Contact opnemen

077-7600784

Locatie

Energiestraat 9
5961 PT Horst aan de Maas

Email

info@aanhangwagen-service.nl

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag:  08:00 tot 17:00 uur (buiten deze tijden telefonisch bereikbaar)
Zaterdag: op afspraak
Zomersluiting: 08-08-2022 t/m 21-08-2022

Stuur een bericht