Verkoop

   Humbaur aanhangwagens

Aanhangwagens van Humbaur

Humbaur is van oorsprong een Duits bedrijf, opgericht in 1957. Waar ze voorheen specifiek produceerde voor landbouwmachines, werden vanaf 1980 ook aanhangwagens voor personenauto’s gemaakt. Ontwikkeling en productie zijn de twee hefbomen van het bedrijf. Door de focus op de lange termijn zijn zij de leidende fabrikant van aanhangwagens op de Duitse markt.

Om de innovatieve aanhangwagens ook aan de strenge kwaliteitseisen te laten voldoen, investeert het bedrijf voortdurend in de modernste productietechniek. Bovendien let Humbaur op goede arbeidsvoorwaarden, wat een extra positief effect op de kwaliteit heeft. Zij construeren en produceren op één locatie. Daardoor heeft de aanhangwagenproducent korte wegen bij de ontwikkeling en een duidelijke, vertrouwenwekkende en afdelingen overstijgende samenwerking.

Bezoek de website van Humbaur voor meer informatie over het merk, modellen en de actuele marktprijzen. Let op! Aanhangwagen-Service heeft voor u altijd een goede prijs. Informeer naar de mogelijkheden.

Benieuwd naar de rest van ons assortiment?

Wij leveren ook nog andere merken vanuit ons dealernetwerk,
zoals:

Contact opnemen

077-7600784

Locatie

Energiestraat 9
5961 PT Horst aan de Maas

Email

info@aanhangwagen-service.nl

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag:  08:00 tot 17:00 uur (buiten deze tijden telefonisch bereikbaar)
Zaterdag: op afspraak

Stuur een bericht