Hulco Aanhangwagens

 

Hulco Aanhangwagens bij Van Giersbergen Aanhangwagen-Service

Hulco Trailers maakt aanhangwagens voor de professionele markt, een markt die hoge eisen stelt aan alle apparatuur en vervoersmiddelen waar zij mee moeten werken. Het is niet voor niets dat Hulco al jaren meedraait met de top op het gebied van professionele trailers, want alleen het beste is goed genoeg! Opgericht in 2003 in Tilburg en later verhuisd voor de groei naar Bad Bentheim (Duitsland).
De aanhangers zijn speciaal gemaakt om onder alle omstandigheden en veelvuldig gebruikt te kunnen worden. Hiervoor zijn drie modellen op de markt gebracht, namelijk een schamelwagen, een plateauwagen en een minigraver-transporter.
Van ontwerp tot productie, van keuringen tot transport, alles heeft Hulco trailers in eigen beheer. Zo blijft de kwaliteit altijd op en top gegarandeerd!
Door bij elke fase in het ontwerp- en productieproces te denken vanuit de ogen van de klant, is Hulco altijd een goede keuze voor iedereen die gaat voor de beste oplossing!

Wij nemen u graag mee in de wereld van de professionele trailers van Hulco!

Klik hier voor een afspraak

Gebruiksgemak

Een lage laadvloer, royale standaarduitrusting en volop bindmogelijkheden zorgen ervoor dat u ook uzelf een plezier doet met deze aankoop!

Top-trailers

Alleen het beste is goed genoeg! Op zoek naar een professioneel werkpaard dat alles aan kan? Laat ons u overtuigen!

Hoge kwaliteitseisen

Een enorm sterk chassis van kokerprofielen zorgen voor stabiliteit en stevigheid, maar tevens een lichte trailer in gebruik. Langdurig plezier gegarandeerd!

Ook benieuwd naar de mogelijkheden van een Hulco trailer voor uw onderneming?

Neem contact op voor de mogelijkheden!