Verkoop

   Hulco aanhangwagens

Aanhangwagens van Hulco

Hulco Trailers maakt aanhangwagens voor de professionele markt, een markt die hoge eisen stelt aan alle apparatuur en vervoersmiddelen waar zij mee moeten werken. Het is niet voor niets dat Hulco al jaren meedraait met de top op het gebied van professionele trailers, want alleen het beste is goed genoeg! Opgericht in 2003 in Tilburg en later verhuisd voor de groei naar Bad Bentheim (Duitsland).

De aanhangers zijn speciaal gemaakt om onder alle omstandigheden en veelvuldig gebruikt te kunnen worden. Hiervoor zijn drie modellen op de markt gebracht, namelijk een schamelwagen, een plateauwagen en een minigraver-transporter.

Van ontwerp tot productie, van keuringen tot transport, alles heeft Hulco trailers in eigen beheer. Zo blijft de kwaliteit altijd op en top gegarandeerd!

Door bij elke fase in het ontwerp- en productieproces te denken vanuit de ogen van de klant, is Hulco altijd een goede keuze voor iedereen die gaat voor de beste oplossing!

Bezoek de website van Hulco voor meer informatie over het merk, modellen en de actuele marktprijzen. Let op! Aanhangwagen-Service heeft voor u altijd een goede prijs. Informeer naar de mogelijkheden.

Benieuwd naar de rest van ons assortiment?

Wij leveren ook nog andere merken vanuit ons dealernetwerk,
zoals:

Contact opnemen

077-7600784

Locatie

Energiestraat 9
5961 PT Horst aan de Maas

Email

info@aanhangwagen-service.nl

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag:  08:00 tot 17:00 uur (buiten deze tijden telefonisch bereikbaar)
Zaterdag: op afspraak

Stuur een bericht