Hulco

Hulco Trailers maakt trailers en aanhangwagens voor de professionele markt. Deze markt stelt hoge eisen aan apparatuur en vervoermiddelen waar zij mee werkt en Hulco maakt ze allemaal waar. Hulco is in 2003 opgericht in Tilburg en later verhuisd naar Duitsland. Professionele aanhangwagens hebben een ding gemeen: ze wordt veelvuldig gebruikt onder alle omstandigheden. Hulco heeft hiervoor drie modellen op de markt gebracht: een schamelwagen, een plateauwagen en een minigraver-transporter. Hulco heeft het hele proces in eigen beheer, van ontwerpt tot productie en van keuring tot transport. Zo blijft de kwaliteit gegarandeerd.

Hulco trailers zijn te koop bij Van Giersbergen Aanhanger Service. Wij hebben alles voor uw aanhangwagen. Van verkoop en onderhoud tot reparatie en keuring. We hebben alles onder één dak.

Kwaliteitsmerken in onze showroom

In onze showroom treft u een groot aantal verschillende nieuwe aanhangwagens van Hulco en andere gerenommeerde merken. Onder het genot van een kopje koffie adviseren wij u graag over de verschillende modellen, specificaties en mogelijkheden. De merken die wij naast Hulco voeren zijn Syma, Saris, Anssems en Vlemmix. Dit zijn kwaliteitsmerken waar wij volledig achter staan en waar we u volledig over kunnen adviseren. We garanderen dan ook een scherpe prijs. Is een model niet op voorraad in onze showroom? Ook dat is geen probleem. Door onze goede band met onze leveranciers kunnen wij zeer snel leveren. Van deze merken kunnen wij alle modellen leveren.

Wilt u onze aanhangwagens komen bekijken? Breng dan een bezoek aan onze showroom. Van Giersbergen Aanhanger Service is gevestigd in Horst aan de Maas. Centraal gelegen tussen Venray en Venlo in Noord Limburg.

Contact

Energiestraat 9, 5961 PT Horst

077-7600784
06-51273200
info@aanhangwagen-service.nl