Anssems Aanhangwagens

 

Anssems Aanhangwagens B.V. is sinds 1977 al op markt en actief met het produceren van aanhangers van zeer hoogwaardige kwaliteit. Het bedrijf kenmerkt zich door de nauwkeurige manier van werken, waarbij controles tijdens het prodcutieproces enorm belangrijk zijn. Maar ook na voltooiing van elke aanhangwagen, ziet de technische dienst er op toe dat er géén enkele aanhanger zonder de grondige eindcontrole de werkplaats verlaat.
Het productieproces is praktisch volledig geautomatiseerd. Door gebruik te maken van diverse automatische systemen, blijft de kwaliteit gewaarborgd en kan er zeer snel geproduceerd en geleverd worden.
Kenmerkend is verder de uitgebreide standaarduitrusting die iedere aanhangwagen met zich mee krijgt. Aan accessoires tevens geen gebrek. 

Wilt u ook meer weten over Anssems Aanhangwagens?

Klik hier voor een afspraak

Controle-systeem

Bij Anssems Aanhangwagens is controle tijdens en na het productieproces enorm belangrijk. Alleen de beste aanhangers verlaten de fabriekshal.

Geautomatiseerde productie

Anssems maakt veel gebruik van de nieuwste technieken en machines, om zorg te dragen voor een gestroomlijnd en feilloos productieproces.

Internationale focus

Hoewel Anssems een echt Nederlandse onderneming is, is door de fabrieken in Frankrijk en Duitsland ook de buitenlandse markt te bevoorraden.

Ook benieuwd naar de modellen en uitgebreide accessoire-opties van Anssems?

Neem contact op voor de mogelijkheden!