Anssems

Van Giersbergens Aanhanger Service verkoopt aanhangwagens van kwaliteitsmerken zoals Anssems, Syma, Saris, Hulco en Vlemmix. Anssems sinds 1977 actief in het het produceren van kwalitatief hoogwaardige aanhangwagens. De nauwkeurige manier van werken is kenmerkend voor Anssems. Controles tijdens het productieproces zijn belangrijk maar ook na voltooiing van de elke aanhangwagen wordt een grondige eindcontrole gedaan door de technische dienst. Het productieproces van Anssems aanhangwagens is bijna volledig geautomatiseerd. Er wordt gebruikt gemaakt van verschillende automatische systemen waardoor de kwaliteit gewaarborgd blijft en er snel geproduceerd en geleverd kan worden.

Accessoires en opties

De aanhangwagens van Anssems hebben een zeer uitgebreide standaard uitrustig. Ook aan accessoires is er geen gebrek. Van Giersbergens Aanhanger Service verkoopt ook een groot assortiment aan accessoires en opties voor uw Anssems aanhanger, zoals: loofrekken, huiven, reservebanden, oprijplaten, schokdempers sets, sloten en netten.

Anssems is een kwaliteitsmerk waar wij volledig achter staan en waar we u volledig over kunnen adviseren. We garanderen dan ook een scherpe prijs. Is een model niet op voorraad in onze showroom? Ook dat is geen probleem. Door onze goede band met onze leverancier kunnen wij zeer snel leveren. Van al onze merken kunnen wij alle modellen leveren.

Bezoek showroom

Wilt u de Anssems aanhangwagens in het echt bekijken? Breng dan een bezoek aan onze showroom. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag geopend van 07.30 tot 11.30 uur en van 12.30 en 17.30 uur. Op zaterdag zijn wij tussen 7:30 uur en 12.30 uur geopend. Buiten deze tijden is het mogelijk om ons op afspraak te bezoeken.

Contact

Energiestraat 9, 5961 PT Horst

077-7600784
06-51273200
info@aanhangwagen-service.nl