Aanhangwagens prijzen

Bent u op zoek naar aanhangwagens prijzen? Neem dan contact op met Van Giersbergen Aanhanger Service. U kunt bij ons terecht voor alles rondom uw aanhangwagen. Van verkoop en onderhoud tot reparatie en keuring. Wij hebben alles onder één dak.

Gerenommeerde kwaliteitsmerken

In onze showroom treft u een groot aantal verschillende nieuwe aanhangwagens van verschillende gerenommeerde merken. Onder het genot van een kopje koffie adviseren wij u graag over de verschillende modellen, specificaties en mogelijkheden.  De merken die wij voeren zijn Syma, Saris, Anssems, Hulco en Vlemmix. Dit zijn kwaliteitsmerken waar wij volledig achter staan en waar we u volledig over kunnen adviseren. We garanderen dan ook een scherpe prijs. Is een model niet op voorraad in onze showroom? Ook dat is geen probleem. Door onze goede band met onze leveranciers kunnen wij zeer snel leveren. Van deze merken kunnen wij alle modellen leveren. Kijkt u dus ook gerust rond op de websites van deze merken. Voor actuele aanhangwagens prijzen kunt u contact met ons opnemen. Een scherpe prijs is te allen tijde gegarandeerd.

Bezoek onze showroom

Wilt u meer informatie over onze aanhangwagens prijzen of wilt u onze aanhangwagens komen bekijken? Breng dan een bezoek aan onze showroom. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag geopend van 07.30 tot 11.30 uur en van 12.30 en 17.30 uur. Op zaterdag zijn wij tussen 7:30 uur en 12.30 uur geopend. Buiten deze tijden is het mogelijk om onze showroom op afspraak te bezoeken.

Contact

Energiestraat 9, 5961 PT Horst

077-7600784
06-51273200
info@aanhangwagen-service.nl