Aanhangwagen service

Van Giersbergen is een aanhangwagen service waar u terecht kunt voor alles rondom uw aanhangwagen. Van verkoop en onderhoud tot reparatie en keuring, alles hebben wij onder één dak.

Reparatie en onderhoud

Voor alle reparaties en onderhoud kunt u terecht bij onze aanhangwagen service. Onze goed uitgeruste werkplaats beschikt over een grote brug, geavanceerde apparatuur en we hebben een groot assortiment aan onderdelen op voorraad. We kunnen met alle soorten aanhangwagens en trailers uit de voeten. Onze monteurs zijn vakkundig en ervaren. Uw aanhangwagen is bij onze aanhangwagen service in goede handen. We geven u vooraf altijd een indicatie van de kosten. Als blijft dat onderdelen vervangen moeten worden nemen we altijd eerst contact met u op. Wanneer er meerdere onderdelen vervangen moeten worden, kunnen we altijd een passende offerte voor u maken.

Openingstijden

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden bij Van Giersbergen Aanhanger Service? Neem dan contact met ons op. U kunt het contactformulier op de website invullen met uw vraag. U wordt dan zo spoedig mogelijk door de juiste afdeling teruggebeld. U kunt ook telefonisch contact opnemen. U bent ook van harte welkom in onze werkplaats of showroom. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag geopend van 07.30 tot 11.30 uur en van 12.30 en 17.30 uur. Op zaterdag zijn wij tussen 7:30 uur en 12.30 uur geopend. Buiten deze tijden is het mogelijk om ons op afspraak te bezoeken.

Contact

Energiestraat 9, 5961 PT Horst

077-7600784
06-51273200
info@aanhangwagen-service.nl