Aanhangwagen onderdelen

Aanhangwagen onderdelen koopt u bij Van Giersbergen Aanhanger Service. We hebben een uitgebreid aanbod van de meest gangbare onderdelen zoals banden, kabels en veringen. En het meeste is direct op voorraad. Kwaliteit is voor ons heel belangrijk. Niet alleen voor onze nieuwe aanhangers maar ook voor de  aanhangwagen onderdelen die wij leveren. We maken daarom alleen gebruik van de beste merken zoals Knott, Alko, Aspock en BPW.

Keuring

Een nieuw gekochte aanhanger zal doorgaans weinig problemen opleveren maar wanneer een aanhanger wat ouder is en veelvuldig wordt gebruikt moeten slijtagegevoelige aanhangwagen onderdelen regelmatig gecontroleerd worden. Het kan ook zijn dat u vanuit uw VCA (Veiligheids Certificaat voor Aannemers) verplicht bent om uw aanhanger of trailer jaarlijks te laten keuren. Van Giersbergen Aanhanger Service kan de jaarlijkse keuring van uw aanhanger voor u verzorgen. Tijdens deze inspectie lopen we onder andere voor u de banden, remmen, schokdempers, lagers, chassis, koppeling, vering en verlichting na. Zo bent u verzekerd van een goed onderhouden aanhangwagen en laat u ook blijken dat u de veiligheid van uw klanten en medewerkers centraal stelt.

Openingstijden

Van Giersbergen Aanhanger Service is gevestigd in Horst aan de Maas. Centraal gelegen tussen Venray en Venlo in Noord Limburg. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag geopend van 07.30 tot 11.30 uur en van 12.30 en 17.30 uur. Op zaterdag zijn wij tussen 7:30 uur en 12.30 uur geopend. Buiten deze tijden is het mogelijk om ons op afspraak te bezoeken.

Contact

Energiestraat 9, 5961 PT Horst

077-7600784
06-51273200
info@aanhangwagen-service.nl